پخش زنده
امروز: -
اگر میخواهید از سیاه و خراب شدن قارچها به مدت طولانی جلوگیری کنید میتوانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچهای تازه استفاده کنید.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما ، قارچ ها می توانند یکی از سخت ترین مواد غذایی درنگهداری باشند چون سریع می توانند رطوبت زیادی را جذب و شروع به خراب شدن کنند. قارچ ها را تا جایی که ممکن است در بسته بندی اصلی خود نگه دارید، قارچ ها را در کیسه کاغذی یا دستمال کاغذی و یا منجمد کنید همه اینها می تواند کمک کند قارچ ها تازه تر بمانند.
اگر می خواهید قارچ های تازه ای که خریداری کرده اید را برای مدت زمان طولانی نگه داری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آن ها استفاده کنید، می توانید از روش منجمد کردن قارچ ها استفاده کنید.
1 . قارچ را در بسته بندی اصلی خود نگه دارید
اگر قرار نیست از قارچ خود استفاده کنید، بسیار خوب است که آن ها را با بسته بندی های پلاستیکی نگهدارید زیرا پوشش پلاستیکی معمولا سوراخ هایی دارد که رطوبت اضافی را بدون خشک کردن قارچ ها از بین می برد.
2. قارچ را با پوشش کوچک بپوشانید.
اگر به کمی قارچ نیاز دارید، کوچک ترین سوراخ ممکن روی پوشش پلاستیکی اصلی را ایجاد کنید. زمانی که قارچ را نیاز دارید از بسته بردارید، آن ناحیه را ببندید تا هوا وارد پلاستیک نشود.
3. قارچ ها را داخل یخچال بگذارید.
بعد از این که قارچ را به خانه آوردید، آن ها را در بسته بندی که دارد داخل یخچال قرار دهید. قرار دادن قارچ تازه داخل یخچال سرعت خراب شدن را کاهش می دهد با استفاده از این تکنیک قارچ های باید حدود یک هفته سالم بماند.
1. قارچ ها را در کیسه کاغذی قرار دهید.
اگر نمی خواهید قارچ ها را در بسته بندی اصلی خود نگهدارید، به جای آن می توانید آن ها را در کیسه کاغذی ذخیره کنید. اندازه کیسه می تواند بسته به این که چقدر قارچ دارید، تغییر کند اما کیسه های کاغذی قهوه ای به طور کلی بهترین انتخاب هستند. همچنین می توانید آن ها را قبل از اینکه در کیسه کاغذی جای دهید، در حوله مرطوب ببندید.
2. پاکت کاغذی را باز بگذارید.
بالای کیسه قارچ را نبندید رها کردن آن سطح رطوبت را متعادل نگه می دارد، کیسه مقداری رطوبت را به دام می اندازد باز گذاشتن آن باعث می شود از رطوبت بیش از حد قارچ جلوگیری شود.
3. کیسه را در یخچال نگهدارید.
باید کیسه کاغذی قارچ را در یخچال نگهدارید ترجیحا در یکی از کشوهای یخچال این باعث می شود عطر و مزه غذاهای دیگر به قارچ وارد نشود کشوها نیز برای تمیز نگه داشتن سبزیجات تازه به مدت طولانی طراحی شده اند با استفاده از این روش می توان قارچ را یک هفته تا10 روز نگهداشت.
با روش های زیر می توانید قارچ را طولانی مدت در فریزر نگه دارید:
نکته مهم
هنگام مصرف باید بگذارید قارچ های یخ زده آب شوند، برای این کار مطمئن ترین روش این است که از شب قبل آن ها را داخل یخچال بگذارید تا یخ آن ها باز شود.